Info
02/10

Regio avond Schreeuw om Leven

De Bolder 75, 9206 AP Drachten
Routebeschrijving

Het leven, een kostbaar geschenk waarvan je mag genieten en voor mag opkomen. Abortus, het beëindigen van het leven van een ongeboren kind, is echter wettelijk toegestaan in ons land. Jaarlijks vinden er ruim 30.000 abortussen plaats. Pro-life stichting Schreeuw om Leven zet zich in voor bescherming van het (ongeboren) leven. Elke abortus is er één te veel. De stichting geeft voorlichting en houdt publieke acties zoals de Mars voor het Leven in december. De stichting houdt door het hele land informatieavonden over de mars en ander werk van Schreeuw om Leven, waaronder de hulpverleningstak Er is Hulp. Op maandag 2 oktober is er een informatieavond in Drachten. U bent hiervoor van harte uitgenodigd!

Mars voor het Leven
Schreeuw om Leven wil de samenleving en politiek duidelijk maken dat het (ongeboren) leven beschermwaardig is. Dat gebeurt onder andere via de jaarlijks Mars voor het Leven, een stille tocht om het geluid van al die tienduizenden ongeboren kinderen te laten horen. De mars vindt dit jaar plaats op 9 december 2017 en start vanaf het Malieveld in Den Haag.

Dagelijkse nood
De grootste oorzaak van abortus is seksualiteit binnen een instabiele relatie. Daarom geeft Schreeuw om Leven voorlichting op scholen en in kerken. Er is veel nood rondom abortus. Bij Er is Hulp kloppen dagelijks vrouwen aan voor hulp en begeleiding bij ongewenste zwangerschap of na een abortus. Vrouwen worden op een praktische manier geholpen, onder andere via het sponsorplan waardoor steeds meer vrouwen afzien van een abortus. Alle hulpverlening is op christelijke basis. Kijk voor meer informatie op www.erishulp.nl.

Praktische informatie
Om zoveel mogelijk mensen op de hoogte te brengen van de Mars voor het Leven en het belang ervan, organiseert Schreeuw om Leven in elke regio een informatieavond. Op maandag 2 oktober is er een avond in Drachten. Dan bent u van 19.30 tot 21.00 uur hartelijk welkom bij de Bethel Gemeente, De Bolder 75. U kunt gewoon langskomen, vooraf aanmelden is niet nodig. Kom en ontdek hoe we samen kunnen opstaan vóór het leven!

Informatieavond


Uitgelicht

Zet uw event op de c-agenda!

Organiseert u een concert, expositie, symposium, conferentie, jeugddienst, markt, training of een ander event? Zet het op c-agenda! Uw event wordt prominent getoond op CIP.nl (150.000 unieke bezoekers per maand).

  • Aanmelden evenement

    Volledige agenda

    Alle events ontvang je dagelijks via social media of maandelijks via onze nieuwsbrief