Symposium
06/10

Symposium Kind en Geloof - Van hart tot Hart

Burgemeester Jamessingel 2, 2803 PD Gouda
Routebeschrijving

Wiebelende kinderen, luisterende kinderen, dwalende blikken, hier en daar een zucht of herkenning… Je wilt zoveel vertellen, maar wat is het moeilijk om het niveau van het kind te pakken en zijn hart echt te bereiken met de hoogten en diepten van het christelijke geloof.

Hoe breng je Gods Woord dicht bij het kinderhart? Hoe spreek je met een kind over God en hoe mag het dat zelf doen? Hoe luister je samen naar Gods Woorden? Welke liederen over God leer je hen aan? Vragen die iedere leidinggevende, ouder, leerkracht en ambtsdrager kan stellen. Vragen die niet vrijblijvend zijn, omdat het om de zielen van kinderen gaat. Deze thema’s vragen om gebed én grondige bezinning. Daarom organiseert Evangeliestek samen met Driestar hogeschool, de Theologische Universiteit Apeldoorn en de Bond Hervormde Zondagsscholen op D.V. vrijdag 6 oktober voor de tweede keer een symposium.Dr. M. Klaassen en drs. L. Snoek en zullen de hoofdlezingen verzorgen.

Het symposium duurt van 15:30 tot 20:30 uur en vindt plaats in het gebouw van Driestar educatief in Gouda. Ook is het mogelijk om een deel van het symposium bij te wonen.

Tijdens dit symposium worden ouders, ambtsdragers, kinderwerkers (leidinggevenden kinderclub, evangelisatiewerk en zondagsschool), en leerkrachten toegerust, bemoedigd om de Bijbelse opvoeding van kinderen vorm en inhoud te geven.

Klik hier voor meer informatie


Uitgelicht

Zet uw event op de c-agenda!

Organiseert u een concert, expositie, symposium, conferentie, jeugddienst, markt, training of een ander event? Zet het op c-agenda! Uw event wordt prominent getoond op CIP.nl (150.000 unieke bezoekers per maand).

  • Aanmelden evenement

    Volledige agenda

    Alle events ontvang je dagelijks via social media of maandelijks via onze nieuwsbrief