Zendingsdag
16/09

Landelijke Zendingsdag HHK

Koninginneweg 1, 3871JZ Hoevelaken
Routebeschrijving

De landelijke Zendingsdag van de Hersteld Hervormde Kerk wordt dit jaar op D.V. zaterdag 16 september in Expo Hoevelaken georganiseerd. Het thema is ‘Door liefde gedreven’.
Sprekers zijn ds. R.J. Oomen, voormalig zendingspredikant in Malawi, Annelies Sabajo-Groothuis, voormalig kinderwerkster in Suriname, ds. W.M. Mulder en ds. N.P.J. Kleiberg. Dagvoorzitter is ds. J.C. den Ouden. Er is een kinderprogramma (4-8 en 9-12 jaar), jongerenprogramma (-16), een info- en verkoopmarkt en er is kinderoppas.
Hopelijk wordt het weer net zo’n mooie en druk bezochte dag als afgelopen jaren. Er zijn in ieder geval genoeg zitplaatsen. Het is fijn als u er uiterlijk om 9.45 uur bent, zodat het programma op tijd kan beginnen. Expo Hoevelaken beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid en ligt naast het NS-station.

Meer informatie


Uitgelicht

Zet uw event op de c-agenda!

Organiseert u een concert, expositie, symposium, conferentie, jeugddienst, markt, training of een ander event? Zet het op c-agenda! Uw event wordt prominent getoond op CIP.nl (150.000 unieke bezoekers per maand).

  • Aanmelden evenement

    Volledige agenda

    Alle events ontvang je dagelijks via social media of maandelijks via onze nieuwsbrief