WORKSHOP PROFETIE
30/09

Workshop 'Luisteren naar God en profetie'

Pomona 562, 6708 CV Wageningen
Routebeschrijving

Op zaterdag 30 september a.s. houden we vanuit Nederland Zoekt een dag van workshops rondom luisteren naar God en profetie. Naast stevige teachings over Gods stem verstaan en welke stappen je kunt zetten om luisteren naar God en profetie ‘normaal’ te laten worden in je eigen dagelijks leven en dat van de gemeente, zullen we natuurlijk ook praktisch aan de slag gaan.

We streven ernaar dat iedereen zal ontvangen, maar ook mag uitdelen van wat God geeft om anderen te bemoedigen. Bijdrages worden geleverd door o.m. ds Gert-Jan Brienen (CGK Hoofddorp), Elje van Turennout (Gouda Zoekt) en Erik Visser en Ron Becker (Crossroads Rotterdam).

Deze workshops zijn een ideale mogelijkheid om mensen kennis te laten maken met luisteren naar God en profetie. Daarnaast geeft het ook verdieping over de (mogelijke) plek van profetie in de gemeente. En het is natuurlijk een mooie gelegenheid om je ‘profetische spieren’ weer eens in te zetten.

Meer info en aanmelding


Uitgelicht

Zet uw event op de c-agenda!

Organiseert u een concert, expositie, symposium, conferentie, jeugddienst, markt, training of een ander event? Zet het op c-agenda! Uw event wordt prominent getoond op CIP.nl (150.000 unieke bezoekers per maand).

  • Aanmelden evenement

    Volledige agenda

    Alle events ontvang je dagelijks via social media of maandelijks via onze nieuwsbrief