Festival
14/10

Nieuw festival: Stay Tuned

Jan Naardingweg 1, 7914 PM Noordscheschut
Routebeschrijving

Op 14 oktober 2017 wordt voor de eerste keer het Stay Tuned festival georganiseerd. Tijdens het Stay Tuned fesitval treden diverse bands op. Deze bands spelen elk in hun eigen genre. Van pop tot metal, maar hebben wel allemaal een christelijke inslag.

Het festival begint om 19.00 uur en vindt plaats in “De Cirkel” te Noordscheschut. Het festival is een initiatief van Wietse en Rikus van Eeks, Edwin Helder en Arno Kats. Het doel van het Stay Tuned festival is om mensen in contact te brengen of in contact te houden met het Christelijk geloof door middel van muziek. Doordat het muziekgenre breed is, is het de bedoeling dat het zoveel mogelijk mensen aanspreekt.

Inmiddels zijn onder andere Gerald Troost, Changed, en My Parable al vastgelegd. De voorverkoop is gestart. Een kaart in de voorverkoop kost €7,50. Meer informatie is te vinden via www.staytunedfestival.nl

Bestel hier je tickets!


Uitgelicht

Zet uw event op de c-agenda!

Organiseert u een concert, expositie, symposium, conferentie, jeugddienst, markt, training of een ander event? Zet het op c-agenda! Uw event wordt prominent getoond op CIP.nl (150.000 unieke bezoekers per maand).

  • Aanmelden evenement

    Volledige agenda

    Alle events ontvang je dagelijks via social media of maandelijks via onze nieuwsbrief