Concert
27/10

Country Trail Band - gratis concerten

Simon Lindhoutstraat 1a, 4691 GA Tholen
Routebeschrijving

De Country Trail Band wisselt traditiegetrouw Nederlandstalige en Engelstalige CD’s af. In 2017 was het tijd voor een Engelstalig album: Straight into the heart. Het is een plaat waarop de band weer helemaal op de country tour gaat. De Western swing is een stijl binnen de country music die een swingende mengeling is van country en jazz.

Luchtiger geluid

De combinatie van western swing en gospel is nooit of nauwelijks gedaan. De Country Trail Band zorgt daar nu voor met een zestal nummers op het nieuwe album Straight into the heart. Tijdens de live optredens is het publiek altijd enthousiast over de snelle countrysongs. Het evangelie mag en kan swingen!

Countryklassiekers

Straight into the heart is een album met een blij geluid. Naast de swingende nummers, staan er natuurlijk ballads op. Zangeres Astrid Langeland is daarin op haar best. Zij koos 5 countryklassiekers uit. Bijzonder is dat dit keer niet alleen zanger Wim Pols de eigen songs leverde. Pianist en accordeonspeler Kees Steeds componeerde drie liedjes met een heel eigen stijl.

Na 32 jaar nog enthousiast en geïnspireerd. Met de nieuwe CD op het vertrouwde Living Water label van JQZ Muziekproducties brengt de Country Trail Band 20 nummers recht vanuit het hart die ‘Straight into the heart’ van de luisteraar zullen landen.

Tijdens de concerten zullen er diverse nummers van de nieuwe CD te horen zijn.

Bestel


Uitgelicht

Zet uw event op de c-agenda!

Organiseert u een concert, expositie, symposium, conferentie, jeugddienst, markt, training of een ander event? Zet het op c-agenda! Uw event wordt prominent getoond op CIP.nl (150.000 unieke bezoekers per maand).

  • Aanmelden evenement

    Volledige agenda

    Alle events ontvang je dagelijks via social media of maandelijks via onze nieuwsbrief