Concert
01/10

Lou Fellingham & The Choir Company

Ellermanstraat 30, 1114 AK Amsterdam
Routebeschrijving

Nederland is kieskeurig. Lang niet elke artiest weet een hechte band met ‘ons’ publiek te smeden. Lou Fellingham kreeg het wel voor elkaar, tourde inmiddels al diverse keren door ons land en was te gast op Opwekking 2016. Dit jaar keert ze terug voor een reeks concerten van 29 september t/m 1 oktober, samen met een projectkoor van The Choir Company. De avonden staan mede in het teken van het jubileum van stichting Bright Fame, dat vrouwen bevrijdt uit prostitutie.

Misschien is het wel de bescheidenheid van Lou Fellingham die haar zo sympathiek maakt voor het Nederlandse publiek. De Britse loopt er niet mee te koop, maar ze is één van de meest gerespecteerde zangeressen en aanbiddingsleidsters in Groot-Brittannië. Ze is al jaren betrokken bij festivals als New Wine en de Stoneleigh Bible Week en leidde haar pop/rock band Phatfish, samen met haar echtgenoot Nathan. Solo kiest ze voor aanbidding, met muzikale invloeden uit al haar andere werk. Het is die mix van pop/rock repertoire en aanbidding gericht op samenzang, die haar uniek maakt. Haar bekendste lied ‘There Is A Day’ (in het Nederlands vertaald ‘Er Is Een Dag’) werd één van de meest geliefde aanbiddingsliederen van Europa.

Bestel je tickets hier!


Uitgelicht

Zet uw event op de c-agenda!

Organiseert u een concert, expositie, symposium, conferentie, jeugddienst, markt, training of een ander event? Zet het op c-agenda! Uw event wordt prominent getoond op CIP.nl (150.000 unieke bezoekers per maand).

  • Aanmelden evenement

    Volledige agenda

    Alle events ontvang je dagelijks via social media of maandelijks via onze nieuwsbrief