Avond samenkomst
27/09

Steve and Rita Fedele

Moeskampstraat 36, 5921 VE Venlo - Blerick
Routebeschrijving

Steve en Rita zullen op woensdag 27 september weer te gast zijn in de Free Gospel Church in Blerick.

Na een eerder bezoek dit jaar waarbij vele werden opgebouwd en toegerust met profetisch onderwijs en waarbij krachtige woorden vanuit Gods Geest werden gesproken in mensenlevens, heeft God weer een weg gebaand hun beide uit te kunnen nodigen in het zuiden van ons land.

Stephen en zijn vrouw Rita Fedele van Prophetic Voice Ministries International genieten grote bekendheid in grote delen van de wereld (o.a. (Zuid-)Amerika, Europa en Afrika) als dynamische profeten en predikers van het Woord van God. Zij zijn de oprichters van Global Ministers Fellowship, een apostolisch netwerk voor voorgangers en kerken over heel de wereld. Meer dan 40 jaar hebben ze de Heer gediend met diverse taken. Ze zijn gegroeid in Gods genade en zalving en zijn een krachtig bedieningsteam geworden. Stephen en Rita verlangen ernaar het Lichaam van Christus te helpen door middel van opwekkingsbijeenkomsten en seminars over de apostolische bediening, de vijfvoudige bediening en de profetische bediening.

U bent van harte welkom. De samenkomst wordt gehouden in het gebouw van de Free Gospel Church aan de Moeskampstraat 36 in Blerick/Venlo.

Tickets


Uitgelicht

Zet uw event op de c-agenda!

Organiseert u een concert, expositie, symposium, conferentie, jeugddienst, markt, training of een ander event? Zet het op c-agenda! Uw event wordt prominent getoond op CIP.nl (150.000 unieke bezoekers per maand).

  • Aanmelden evenement

    Volledige agenda

    Alle events ontvang je dagelijks via social media of maandelijks via onze nieuwsbrief