Concerttour
21/10

LEV concerttour | Leeuwarden

Huizumerlaan 102, 8934 BK Leeuwarden
Routebeschrijving

In september verschijnt 'Tussen Vrees en Veiligheid', het nieuwe album van LEV. Na de mooie reacties op het vorige album 'Morgen dans je weer', komt LEV opnieuw met een cd vol samenzang- en luisterliedjes. LEV brengt een boodschap van hoop over onze God, die perspectief en veiligheid biedt in alle onrust, zowel in de wereld als in onszelf. Om je kennis te laten maken met de nieuwe liedjes organiseert LEV vijf concerten door het land. Kom langs op een van de avonden om samen te zingen, te luisteren en te beleven.
Met 12 nieuwe Nederlandstalige liederen wil LEV opnieuw mensen inspireren en bemoedigen. Veel van de liederen zijn ontstaan naar aanleiding van wat er momenteel gaande is in de wereld om ons heen. LEV brengt een boodschap van hoop over onze God, die perspectief en veiligheid biedt in alle onrust, zowel in de wereld als in onszelf. Tijdens het concert laat de band de nieuwe liederen aan u horen en wil ze het verhaal van 'Tussen Vrees en Veiligheid' samen met u beleven. Het zal een avond zijn zoals u van LEV gewend bent; luisteren naar nieuwe muziek, omlijst met verhalen, maar zeker ook afgewisseld met de bekende liederen, die u van harte kunt meezingen!
Het is een concert met zitplaatsen en er is een pauze. Het concert zal om ongeveer 21.45 uur afgelopen zijn.

Reserveer hier je tickets!


Uitgelicht

Zet uw event op de c-agenda!

Organiseert u een concert, expositie, symposium, conferentie, jeugddienst, markt, training of een ander event? Zet het op c-agenda! Uw event wordt prominent getoond op CIP.nl (150.000 unieke bezoekers per maand).

  • Aanmelden evenement

    Volledige agenda

    Alle events ontvang je dagelijks via social media of maandelijks via onze nieuwsbrief