Concerttour
16/09

LEV concerttour | Kamerik (uitverkocht)

Houtdijk 8A, 3471 BS Kamerik
Routebeschrijving

Na de zomer verschijnt het nieuwe album van LEV: ’Tussen Vrees en Veiligheid'. Op 16 september viert de band dit met een bijzonder en exclusief presentatiefeest. Luisteren naar nieuwe muziek en verhalen, onder het genot van een hapje en een drankje, op een unieke locatie in Kamerik.
Na de mooie reacties op het vorige album 'Morgen dans je weer', komt LEV opnieuw met een cd vol samenzang- en luisterliedjes. Met 12 nieuwe Nederlandstalige liederen wil LEV opnieuw mensen inspireren en bemoedigen. Veel van de liederen zijn ontstaan naar aanleiding van wat er momenteel gaande is in de wereld om ons heen. LEV brengt een boodschap van hoop over onze God, die perspectief en veiligheid biedt in alle onrust, zowel in de wereld als in onszelf.
Op deze unieke avond laat de band alle nieuwe liederen aan u horen en vertelt ze meer over het ontstaan van de liederen. Laat u verrassen deze avond door de muziek, de sfeervolle locatie en een gezellig en intiem samenzijn met de bandleden.
Helaas is deze avond al uitverkocht maar je kunt nog kaarten reserveren voor de overige 5 concerten in september, oktober en november!

Tickets


Uitgelicht

Zet uw event op de c-agenda!

Organiseert u een concert, expositie, symposium, conferentie, jeugddienst, markt, training of een ander event? Zet het op c-agenda! Uw event wordt prominent getoond op CIP.nl (150.000 unieke bezoekers per maand).

  • Aanmelden evenement

    Volledige agenda

    Alle events ontvang je dagelijks via social media of maandelijks via onze nieuwsbrief