Christelijk Filmhuis
15/09

Filmhuiswesterkwartier

Nienoord 20, 9351 AC Leek
Routebeschrijving

Wij willen zoveel mogelijk mensen in aanraking laten komen met Christelijke films, waarin de Boodschap van de Bijbel naar voren komt.

Elke 3e vrijdag en zaterdag van de maand.

Vrijdag 15 en zaterdag 16 september komt de film "
LETTERS FROM MOTHER TERESA"
Wees getuige van dit intieme en ontroerende portret van Moeder Teresa, die het bleef opnemen voor de armen en vergetenen. Deze inspirerende film bestrijkt meer dan 40 jaar van haar ongelofelijke leven – van haar toetreden tot de Zusters van Loreto in Dublin tot aan haar reizen naar Darjeeling, van het beantwoorden van haar roeping om de armen der armsten te helpen tot aan het oprichten van de Missionarissen van Naastenliefde, van haar onschatbare opoffering in de sloppenwijken van Calcutta tot aan het ontvangen van de Nobelprijs voor de Vrede. Bekroond actrice Juliet Stevenson brengt inzicht en diepte in deze onvergetelijke rol, naast de gevierde acteurs Rutger Hauer en Max van Sydow, in een film die zeker je ziel beroert.

Aanvang:19:30 uur

WWW.FILMHUISWESTERKWARTIER.NL


Uitgelicht

Zet uw event op de c-agenda!

Organiseert u een concert, expositie, symposium, conferentie, jeugddienst, markt, training of een ander event? Zet het op c-agenda! Uw event wordt prominent getoond op CIP.nl (150.000 unieke bezoekers per maand).

  • Aanmelden evenement

    Volledige agenda

    Alle events ontvang je dagelijks via social media of maandelijks via onze nieuwsbrief