Bezinningsconcert
29/09

Bezinningsconcert met jongerenkoor Jigdaljahu

Lange Kerkstraat 37, 3111 NN Schiedam
Routebeschrijving

Op vrijdag 29 september is er in Schiedam een bezinningsconcert met het Christelijk Jongerenkoor Jigdaljahu, onder leiding van Bert Noteboom. Sprekers zijn ds. Willem J.J. Glashouwer en ds. Henk Poot. Het thema is ‘Klein worden voor God’. De avond wordt georganiseerd door Christenen voor Israël in de Grote Kerk, Lange Kerkstraat 37 in Schiedam. De aanvang is om 20.00 uur. Toegang is vrij, iedereen is van harte welkom.

Juist in deze tijd waarin onze levens en alle kranten bol staan van oorlogen, conflicten en pijn, is het belangrijk om soms afstand te nemen van de hectiek en stil te staan bij het Woord van God. En dat Woord spreekt over eeuwige trouw, over alles-overwinnende liefde, over Gods prachtige heilsplan met deze wereld. Een vast geloof dat we als christenen met het Joodse volk mogen delen. Het hele Joodse volk verootmoedigt zich op 29 en 30 september tijdens de Grote Verzoendag.

Meer info


Uitgelicht

Zet uw event op de c-agenda!

Organiseert u een concert, expositie, symposium, conferentie, jeugddienst, markt, training of een ander event? Zet het op c-agenda! Uw event wordt prominent getoond op CIP.nl (150.000 unieke bezoekers per maand).

  • Aanmelden evenement

    Volledige agenda

    Alle events ontvang je dagelijks via social media of maandelijks via onze nieuwsbrief