Inspiratieweekend
20/10

Vonk | Inspiratie voor vrouwen

In de buurt van Coo, Belgie, Ardennen
Routebeschrijving

Een weekend op avontuur met een groep inspirerende vrouwen. Beetje bikkelen. Beetje afzien. Dingen doen die je eigenlijk misschien niet durft. Een stap dichter bij jezelf komen. En een stap dichter bij God. Dat is Vonk. Van 20 t/m 22 oktober trekken we weer de Ardennen in. Thema: BRANDSTOF.

Laat de vlam weer branden!
Dit keer gaan we met een mooie groep vrouwen op zoek naar brandstof. Hout sprokkelen om ons kampvuurtje brandend te houden. Maar ook op zoek naar geestelijk voer om het vuurtje in ons hart aan te jagen. Met elkaar uitzoeken op welke brandstof jij het best gedijt. En hoe je ervoor zorgt dat je opvlamt en doorbrandt maar niet opbrandt. Kortom: Vonken!

Vonk?
Een buitensportweekend boordevol inspiratie, voor en door vrouwen. Een weekend waarin je op zoek gaat naar het avontuurlijke in jezelf. Waarin je – soms vrij letterlijk – over je eigen barrières vliegt. En een nieuwe stap zet richting God. Een weekend waarin je nieuwe vriendschappen opdoet. Je grenzen verlegt. Je geloof verdiept. Elkaar zegent. Wandelt met God. En natuurlijk uitgebreid geniet van de prachtige omgeving waar we bivakkeren.

Meer info en inschrijven


Uitgelicht

Zet uw event op de c-agenda!

Organiseert u een concert, expositie, symposium, conferentie, jeugddienst, markt, training of een ander event? Zet het op c-agenda! Uw event wordt prominent getoond op CIP.nl (150.000 unieke bezoekers per maand).

  • Aanmelden evenement

    Volledige agenda

    Alle events ontvang je dagelijks via social media of maandelijks via onze nieuwsbrief