Groepsreis
13/10

Compassionreis naar Honduras en Nicaragua

Zwaansprengweg 20, 7332 BE Apeldoorn
Routebeschrijving

Ga met Compassion mee op reis naar Honduras en Nicaragua! Tijdens deze 12-daagse reis ontdek je deze twee Latijns-Amerikaanse landen op een heel bijzondere manier. Compassion laat je namelijk kennismaken met armoede, zoals je dat als 'gewone reiziger' nooit zou kunnen ervaren. En bovenal: je ontmoet mensen die leven onder de barre omstandigheden van deze gebroken wereld.

Honduras en Nicaragua zijn landen die kampen met veel gebroken gezinnen, tienerzwangerschappen en bende-problematiek. De cultuur die rondom bendes heerst, biedt een grote bedreiging voor de bevolking en vooral voor kinderen. Bendes proberen kinderen al op jonge leeftijd te ronselen en vooral kinderen die in armoede opgroeien zijn hier het meest kwetsbaar voor. In de Compassion-projecten leren kinderen wat zij waard zijn en wat de liefde van God in hun leven kan betekenen. Tijdens de reis zul je ervaren hoe God Zijn wereld niet los laat en ontmoet je mensen die zijn redding en zorg dagelijks aan den lijven ondervinden.

Meer informatie en aanmelden


Uitgelicht

Zet uw event op de c-agenda!

Organiseert u een concert, expositie, symposium, conferentie, jeugddienst, markt, training of een ander event? Zet het op c-agenda! Uw event wordt prominent getoond op CIP.nl (150.000 unieke bezoekers per maand).

  • Aanmelden evenement

    Volledige agenda

    Alle events ontvang je dagelijks via social media of maandelijks via onze nieuwsbrief