Informatieavond
14/09

Informatieavond Compassion vrouwenreis Bali

Zwaansprengweg 20, 7332 BE Apeldoorn
Routebeschrijving

Ben jij een vrouw die het verschil wil maken in het leven van de meest kwetsbaren én sta je ervoor open om verder te reizen dan jouw eigen comfortzone? Kom naar de informatieavond over de Compassion vrouwenreis naar Bali. Je krijgt hier alle ins en outs te horen over onze reis naar Bali van 16-24 februari 2018.

Tijdens deze 9-daagse groepsreis voor vrouwen strijken we neer op Bali. We zullen daar met eigen ogen zien wat de lokale kerken in samenwerking met Compassion doen om kinderen te bevrijden uit armoede. We ontmoeten de moeders van Bali met wie we ons hart mogen delen. Er is tijd voor ontmoeting, verdieping en bemoediging.

Onder leiding van Nienke Westerbeek, directeur van Compassion Nederland, hebben we tijd met God en met elkaar. Er is tijdens de reis volop ruimte om elkaar te inspireren en je reisgenoten én de lokale bevolking tot zegen te zijn.

Meer informatie en aanmelden


Uitgelicht

Zet uw event op de c-agenda!

Organiseert u een concert, expositie, symposium, conferentie, jeugddienst, markt, training of een ander event? Zet het op c-agenda! Uw event wordt prominent getoond op CIP.nl (150.000 unieke bezoekers per maand).

  • Aanmelden evenement

    Volledige agenda

    Alle events ontvang je dagelijks via social media of maandelijks via onze nieuwsbrief