15/12

Studiedag

Kennismaking Bijbel, voeding en gezondheid

Routebeschrijving Adres: Burgermeester van der Willigenlaan 50, 2132 TW Hoofddorp
Zet in agenda Datum & Tijd: 15 december 2020 om 10:00 uur

Kennismaking met de bijbelse uitgangspunten voor een gezonde(re) leefstijl. Met tips voor thuis, voor iedereen. Aangeboden door Gezond & Weldoen, opleidingsinstituut voor christen leefstijl coaches. Locatie: Hoofddorp.

In de ochtend is er een eerste kennismaking met de leefregels in het Oude en Nieuwe Testament aanzien van voeding en het waarom achter de leefregels. In de middag is er aandacht voor aanvullende Bijbelse uitgangspunten, zoals het eten van rein en onrein vlees, vasten en omgaan met stress.

We staan ook stil bij de richtlijnen voor gezonde voeding van de Gezondheidsraad en het Kenniscentrum Sport & Beweging en wat je zelf kunt doen om gezond en fit te blijven inclusief Vitaliteitscheck.

De studiedag is vooral bedoeld voor aspirant leefstijlcoaches, voedingsdeskundigen, verpleegkundigen, praktijkondersteuners en onderwijzers, maar je bent ook van harte welkom als je uit persoonlijke interesse meer wilt weten over de onderwerpen.

Het is een unieke studiedag die je als basis voor een Bijbels verantwoorde gezonde(re) levensstijl niet mag missen. Een kennismaking die smaakt naar méér. Je kunt er thuis en in de kerk direct mee aan de slag

Reserveren >>>


Uitgelicht