12/09

Start basisopleiding

Gezond & Weldoen Leefstijlcoach 2020-2021

Routebeschrijving Adres: Horsterweg 3, 6715 CT Ede
Zet in agenda Datum & Tijd: 12 september 2020 om 10:00 uur

Opleidingsinstituut Gezond & Weldoen verzorgt een unieke opleiding voor leefstijlcoaching voor een specifieke doelgroep: gemotiveerde mannen en vrouwen met een passie voor God, een passie voor mensen en een passie voor gezonde leefstijl. En met het verlangen om in de eigen invloedssfeer anderen daarmee van dienst te zijn, vanuit een professioneel onderbouwd en Bijbels geïnspireerd programma.

Omdat coaching een vak is - en leefstijlcoaching in het bijzonder - is het belangrijk dat je goed beslagen ten ijs komt en weet welke coachtools je in welke fasen van gedragsverandering kunt inzetten. Je maakt kennis met algemene coachvaardigheden en met bijbelse verdieping. De basisopleiding is inclusief twee unieke modules Bijbel & Voeding en een kennismaking met Leefstijlplan natuurlijk in balans. Met dit leefstijlplan heb je een uniek programma in handen om in de praktijk doelgericht en succesvol cliënten te kunnen begeleiden op BRAVO, met aandacht voor ziel, geest en lichaam.

Met name verpleegkundigen, maatschappelijk werkers, docenten, praktijkondersteuners, pastoraal werkers en reeds gediplomeerde christen coaches worden uitgenodigd om te reageren. Bij voldoende animo starten we met 2 groepen. Maximaal 12 deelnemers per groep.

Samen maken kunnen we een gezond verschil maken met eeuwigheidswaarde.

Meer lezen en aanmelden >>>


Uitgelicht