Reveilweken
22/07

Near East Ministry REVEILWEEK (22-28 juli)

Voorthuizerweg 5, 3862 PZ Nijkerk
Routebeschrijving

Kom naar de Near East Ministry REVEILWEEK, een geloofsopbouwende conferentie met speciale programma's voor jong & oud! Met muziek, aanbidding, onderwijs, ontspanning en ontmoeting. Er worden inspirerende lezingen en seminars gegeven door onder andere Willem de Vink, Henk Stoorvogel, Gerard de Groot, Wim Hoddenbagh, Gijs Lammerts van Bueren, Otto de Bruijne, Ruth Penning en Oscar Lohuis.

Het centrale thema is “Jezus:schitterend!” We gaan ontdekken hoe God ons laat delen in de luister van Jezus en hoe we daarvan kunnen uitdelen. Dit doen we aan de hand van de brief aan de Efeziërs. Een Bijbelboek waarin de thema’s die voor de Near East Ministry zo belangrijk zijn – het werk van de Heilige Geest en de plaats van Jood en niet-Jood in Gods geschiedenis.

Dus, wilt u een week lang samen (ontspannend) bezig zijn met Gods Koninkrijk? Kom dan naar de Reveilweek! U kunt kamperen op een mooi, bosrijk terrein en zelf koken of mee-eten. De week is van 22 t/m 28 juli. Ga naar nemnieuws.nl/reveilweken voor meer informatie & aanmelding. Wacht niet te lang, de sluitingsdatum voor aanmelden is 1 juli!

Er zijn nog 2 Reveilweken in 2017: een van 29 juli t/m 4 augustus in Nijkerk en een van 5 t/m 12 augustus bij de Kroeze Danne in Ambt Delden (daar kunt u kamperen of in huisjes verblijven).

info & aanmelden


Uitgelicht

Zet uw event op de c-agenda!

Organiseert u een concert, expositie, symposium, conferentie, jeugddienst, markt, training of een ander event? Zet het op c-agenda! Uw event wordt prominent getoond op CIP.nl (150.000 unieke bezoekers per maand).

  • Aanmelden evenement

    Volledige agenda

    Alle events ontvang je dagelijks via social media of maandelijks via onze nieuwsbrief