Conferentie
01/07

'Strengthen your brethren' (Klaas van Denderen/Jan Pool/Daniel Renger/David de Vos) e.a.

Beethovenlaan 1, 4102BM Culemborg
Routebeschrijving

Klaas en Izaura van Denderen organiseren samen met hun team van 'Fathers House Ministries' een dag met een aantal geweldige sprekers en gezalfde musici.

De diensten waar Klaas spreekt zijn altijd 'verrassend' van aard. Niet zelden is het alsof God Zelf tot je spreekt. Klaas laat zich leiden door de Heilige Geest en dat is altijd voelbaar daar waar hij spreekt. Zijn verlangen is dat God niet zozeer tot hoofden maar in de eerste plaats tot harten spreekt. De liefde van God en Zijn verlangen om betrokken te zijn in elk detail van je leven, zijn altijd voelbaar.

Naast Klaas zullen Jan Pool, Daniel Renger en David de Vos deze dag spreken. De praise en worship wordt verzorgd door de band van 'De Schuilplaats' in Culemborg en door Jacco en Nympha Dijs.

'Strengthen your brethren' zal zich kenmerken door een bemoedigend, opbouwend en aansporend geluid. De naam van de conferentie komt uit het gedeelte in de bijbel waar Jezus tegen Petrus zegt dat als hij tot inkeer is gekomen, hij zijn broeders moet gaan versterken.

FHM gelooft dat we in een tijd leven waarin God velen zal oprichten om impact en invloed te gaan hebben in deze wereld. Een kerk zo krachtig als nooit tevoren.

Fathers House Ministries


Uitgelicht

Zet uw event op de c-agenda!

Organiseert u een concert, expositie, symposium, conferentie, jeugddienst, markt, training of een ander event? Zet het op c-agenda! Uw event wordt prominent getoond op CIP.nl (150.000 unieke bezoekers per maand).

  • Aanmelden evenement

    Volledige agenda

    Alle events ontvang je dagelijks via social media of maandelijks via onze nieuwsbrief