Huwelijksconferentie
30/09

Make Your Marriage Great Again

De Schuilplaats, 6718 ZM Ede
Routebeschrijving

Triple Cord is de voortzetting van de huwelijksconferenties van Herstel en VrijZijn.
We zijn blij dat we de (her)start van de huwelijksconferenties kunnen aankondigen. TripleCord werkt samen met Destined to Reign (vrouwendagen) en ManUnited (mannendagen) en krijgen support van VrijZijn.

Net als vroeger is ons verlangen dat de verborgen kracht van het huwelijk weer alle aandacht krijgt die het verdient. Het huwelijk is een verbondsrelatie waar Jezus Zichzelf aan verbindt: een etalage waarin je de liefde van God terug kunt zien. In onze tijd staan huwelijken, wellicht meer dan ooit, onder hoogspanning.

TripleCord ziet het huwelijk als een werkwoord en een werkplaats van de Heilige Geest. Wij willen er zijn voor alle bestaande echtparen, maar ook voor stelletjes die nadenken over een huwelijk. Iedereen is van harte welkom: of je nu een gebroken of een geweldig huwelijk hebt. En juist ook als je wederhelft op het punt staat het bijltje er bij neer te gooien of wanneer je verwondingen of geheimen met je meedraagt: jij bent (jullie zijn) van harte welkom! Wij geloven dat de Heilige Geest wonderen van herstel zal doen. Velen uit ons team hebben dat zelf mogen ervaren.

Op de website www.triplecord.nl vind je meer informatie en daar kun je je ook opgeven (opgave verplicht).

We zien je graag terug op de eerste TripleCord huwelijksconferentie op zaterdag 30 september in De Schuilplaats in Ede, Otterloseweg 18a.

Basiskosten: €25,- per echtpaar, inclusief lunch en consumpties.

Geef je op voor TripleCord huwelijksconferentie


Uitgelicht

Zet uw event op de c-agenda!

Organiseert u een concert, expositie, symposium, conferentie, jeugddienst, markt, training of een ander event? Zet het op c-agenda! Uw event wordt prominent getoond op CIP.nl (150.000 unieke bezoekers per maand).

  • Aanmelden evenement

    Volledige agenda

    Alle events ontvang je dagelijks via social media of maandelijks via onze nieuwsbrief