Gezinsevent EO | FEEST!!
24/06

Gezinsevent: FEEST!!

Oude Amersfoortseweg 79, 1213 AC Hilversum
Routebeschrijving

Op 24 juni is het Gezinsevent van de EO, met als thema: FEEST!! Het wordt een feestelijke zomerse zaterdag in en rond het EO-gebouw in Hilversum, met allerlei activiteiten voor het hele gezin. Maak televisie in de tv-studio, ontmoet Anne-Mar en Rachel bij een Hip voor Nop-Workshop en een Checkpoint J/M TEST, luister naar Verhalen uit de Schatkist door Kimberley en ga mee op muzikale reis met Trinity en Elly&Rikkert.

Activiteiten
Het Gezinsevent wordt een dag vol met activiteiten voor het hele gezin. Er is een Checkpoint J/M TEST met Rachel Rosier. Wie werken er beter samen, de jongens of de meisjes? Samen met Anne-Mar worden de kinderen aan het knippen gezet in een Hip voor Nop-workshop. In de Topdoks Experience ervaar je hoe bijzonder je lichaam in elkaar zit. Stap in de ambulance, leer EHBO en doe mee met lichaamstrucjes met dokter Elbert. Bij Kimberley kunnen de kleuters terecht voor Verhalen uit de Schatkist en al je natuurvragen kun je stellen aan Boswachter Otto bij de Koek&Ei Kinderboerderij.

Oude bekenden
Voor de hele familie is er een muzikale reis met Trinity en Elly&Rikkert. Buiten op het grasveld kun je genieten van hun optredens. Oud-presentatoren Ben Ketting en Wim de Knijff kunnen niet ontbreken op dit jubileumfeest. Help hen in de tv-studio met het maken van een programma.

Het Gezinevent FEEST!! is op zaterdag 24 juni van 10.00-16.00 uur bij het EO-gebouw in Hilversum.

Meer info en reserveren


Uitgelicht

Zet uw event op de c-agenda!

Organiseert u een concert, expositie, symposium, conferentie, jeugddienst, markt, training of een ander event? Zet het op c-agenda! Uw event wordt prominent getoond op CIP.nl (150.000 unieke bezoekers per maand).

  • Aanmelden evenement

    Volledige agenda

    Alle events ontvang je dagelijks via social media of maandelijks via onze nieuwsbrief