Grand Opening
28/01

Grand Opening Jacobuskerk/Best Life Church Utrecht

Pr. Bernhardplein 39-40, 3555 AL Utrecht
Routebeschrijving

Op zondag 28 januari is de Grand Opening van Best Life Church in Utrecht. Deze evangelische gemeente opent dan officieel haar deuren in het nieuwe gebouw wat zij pas gekocht heeft, de Jacobuskerk aan het Prins Bernhardplein 39 in Utrecht-Zuilen.
Wie wil is hartelijk welkom deze feestelijke openingsdienst bij te wonen om 10.00, 12.00 of 17.00 uur.

De Jacobus kerk
Sinds november houdt Best Life Church hun eigentijdse diensten in het nieuwe gebouw. De Jacobuskerk is overgenomen van de katholieke gemeenschap, waardoor het religieuze gebruik van de kerk in stand is gebleven. Aan de inrichting van de kerk is echter veel veranderd.
De gemeenteleden hebben hard gewerkt en gespaard om een warm en comfortabel onderkomen te creëren voordat de Grand Opening plaatsvindt. Zo is het parochiehuis in dienst als Kids Church, ligt er tapijt in de zaal en is de kerk voorzien van nieuwe toiletgroepen. Het is de kerk in een modern jasje, als je via een groot led-scherm en professionele muziek- en lichtapparatuur de boodschap van Jezus ontvangt.

‘The great unknown’
Ieder seizoen organiseert de gemeente een groot openingsfeest. Dit jaar valt dit samen met de opening van het nieuwe gebouw. Het thema van de Grand Opening is: the Great Unknown. Waarbij ieder mens mag geloven dat hij of zij, ondanks gebrek en onzekerheid, op iets groters terug kan vallen.
Best Life Church zorgt voor een verfrissende en praktische boodschap, aansprekende muziek en genoeg tijd om na te praten. Zo draag je bij aan elkaar en ontwikkel je nieuwe vriendschappen.

Wil je meer weten over Best Life Church? Bekijk hun site: www.bestlifechurch.nl

Grand Opening


Uitgelicht

Zet uw event op de c-agenda!

Organiseert u een concert, expositie, symposium, conferentie, jeugddienst, markt, training of een ander event? Zet het op c-agenda! Uw event wordt prominent getoond op CIP.nl (150.000 unieke bezoekers per maand).

  • Aanmelden evenement

    Volledige agenda

    Alle events ontvang je dagelijks via social media of maandelijks via onze nieuwsbrief