Vrouwen meeting
20/02

Kom dichterbij! Avondmeeting voor vrouwen

Harderwijkerweg 136, 3852 AH Ermelo
Routebeschrijving

Kom dichterbij! Wat zeg je tegen anderen? En hoe praat je over jezelf? Welke woorden hoorde jij in je leven?

Deze avondmeeting heeft een nieuw programma. We zingen andere liederen en de titel van de overdenking is ‘Wat zeg je?!’ Maar het thema ‘Kom dichterbij’, is voor alle bijeenkomsten de hoofdlijn. We horen regelmatig dat het ‘niets hoeven’, de rust en stilte, in Gods nabijheid zijn en ‘dichterbij komen’, aanspreekt en goed doet.

Anneke Muurling en Suze Westerink (Healing Words) nemen je deze avond mee om samen dichterbij Jezus te komen. Met elkaar zingen, stil zijn, luisteren naar liederen en een overdenking. Zo ervaar je hoe het is om 'dichtbij Jezus te zijn'. En ontdek je hoe je vanuit de drukte van je leven tot rust kan komen bij God de Vader. Zoals iemand zei, nadat we een bijeenkomst hadden geleid: ‘Voor mij was het een oase, ik had dit echt nodig’.

In Zijn nabijheid mag jij er helemaal zijn. Met je blijdschap en dankbaarheid maar ook met je vragen, je pijn en verdriet. Dichtbij Jezus, borrelt als vanzelf bewondering en aanbidding op voor Hem. Om Wie Hij is, om wat Hij heeft gedaan, om Zijn grote trouw en liefde voor jou. Zo ontstaat er hoop voor de toekomst, jouw toekomst.

Als je dichterbij komt, ontdek je: ik ben niet alleen, Jezus is altijd bij me!

We hopen je te zien op 20 februari,
Suze en Anneke

P.S. Meld je aan, deelname is gratis. Klik op de rode knop hieronder.

Kom dichterbij! Avondmeeting voor vrouwen, dinsdag 20 februari


Uitgelicht

Zet uw event op de c-agenda!

Organiseert u een concert, expositie, symposium, conferentie, jeugddienst, markt, training of een ander event? Zet het op c-agenda! Uw event wordt prominent getoond op CIP.nl (150.000 unieke bezoekers per maand).

  • Aanmelden evenement

    Volledige agenda

    Alle events ontvang je dagelijks via social media of maandelijks via onze nieuwsbrief