Discipelschap
24/01

Inspiration Night: Discipelschap

Krakelingweg 10, 3707HV Zeist
Routebeschrijving

Een inspirerende avond rondom het thema discipelschap. Wat is discipelschap nu eigenlijk, en hoe doe je dat? Is het nu een kwestie van minder organiseren en meer de verbinding aangaan? Kunnen in dat klimaat dan discipelschapsrelaties tot ontwikkeling komen en zullen er in dat geval - blijvende - leiders opstaan? Moet je discipelschap nu juist vorm geven vanuit de kerk, vanuit een gemeenschap? Of is het uitleven van discipelschap veel meer iets persoonlijks, een kwestie van radicale keuzes en een bijbehorende levensstijl?

Tijdens deze avond gaan Sjaak van den Berg (directeur van de IZB, passie voor missie), Salvo D'Agata (o.a. auteur van het boek 'Kerosine voor discipelschap' én Frits Rouvoet van Bright Fame met elkaar in debat. Er is deze avond ook volop ruimte voor vragen, gesprek en eigen inbreng.

Meer informatie


Uitgelicht

Zet uw event op de c-agenda!

Organiseert u een concert, expositie, symposium, conferentie, jeugddienst, markt, training of een ander event? Zet het op c-agenda! Uw event wordt prominent getoond op CIP.nl (150.000 unieke bezoekers per maand).

  • Aanmelden evenement

    Volledige agenda

    Alle events ontvang je dagelijks via social media of maandelijks via onze nieuwsbrief