Training
15/01

Wil jij Jezus volgen?

Kuijperstraat 20, 3752 BD Bunschoten
Routebeschrijving

15 levensveranderende lessen
Wil jij Jezus volgen, naar zijn lessen uit de Bijbel luisteren en het praktisch maken voor jou dagelijkse leven, dan is deze cursus echt iets voor jou!

Je Goddelijke bestemming hier op aarde.
God zond het Licht naar de Wereld en noemt mensen die van dit Licht willen leren zijn dicipelen = leerling van Jezus Christus. Wanneer je een keuze hebt gemaakt om Jezus te gaan volgen zal je anders gaan leven en denken.

De Bijbel zegt dat je in deze wereld bent als sterren die het licht van God uitstralen en die de mensen het woord voorhouden, dat het leven geeft, zoals God het bedoeld heeft. Je zult de zegen van God op je leven ervaren, ondanks je omstandigheden, en je mag deze zegen weer doorgeven aan de mensen om je heen.

Jezus als regisseur.
Jezus leert ons in de Bijbel enorm veel wijze levenslessen die we direct kunnen toepassen in ons dagelijks leven, gewoon op ons werk, thuis in ons gezin, in onze familie, sport etc. Hoe vaak staan we niet voor belangrijke keuzes in ons leven of hebben we te maken met allerlei vragen.
Bewust leven met Jezus als regisseur in je leven is erg boeiend en een groot avontuur.

Doelgroep.
De cursus sluit goed aan op de Alfa cursus en is bedoeld voor mensen die een keuze hebben gemaakt om volgens de principes van Jezus te gaan leven. Je leven zal daardoor ten positieve vernieuwd worden en je zult nooit meer dezelfde zijn. Er gaat een nieuwe dimensie van leven voor je open!
Aanmelden of info bel: Peter van de Mheen 06-51133341 of mail naar peter@etbmheen.nl

Hoe volg ik Jezus in deze tijd?


Uitgelicht

Zet uw event op de c-agenda!

Organiseert u een concert, expositie, symposium, conferentie, jeugddienst, markt, training of een ander event? Zet het op c-agenda! Uw event wordt prominent getoond op CIP.nl (150.000 unieke bezoekers per maand).

  • Aanmelden evenement

    Volledige agenda

    Alle events ontvang je dagelijks via social media of maandelijks via onze nieuwsbrief