CONFERENTIE
03/02

Profetische Conferentie Zuid - Nederland

Dreef 52-54, 4875AC ETTEN-LEUR
Routebeschrijving

Thema: ´De Geest spreekt´

Worship o.a. Lighthouse Band NL.
Sprekers o.a. Corinne de Groot en Tineke Bouwman.

Registratie vereist ivm organisatie (o.a. catering en het vormen van teams voor persoonlijk gebed).
Bijdrage aan de conferentie op basis van een offer waarvoor in elke samenkomst gelegenheid wordt gegeven (toegang is gratis).

Programma:

Zaterdagochtend 3 februari 10.00-12.00 (vanaf 09.30 registratie open)

Zaterdagmiddag 3 februari 13.15-15.00**

Zaterdagmiddag 3 februari 15.30-17.30

Zaterdagavond 3 februari 19.30-21.30

Zondagochtend 4 februari 10.00-12.00


**Tijd voor persoonlijke profetie.

Een landelijke bijeenkomst van mensen die een hartstochtelijk verlangen hebben om te gaan voor het overvloedige leven zoals God dat heeft bedoeld. We willen toegerust worden om van dat leven uit te delen in onze omgeving.

Tineke Bouwman uit Rilland is één van de sprekers die het Woord met ons zal delen. Tineke is een krachtige vrouw, gefocussed en vastberaden om voor de Heer en Zijn prachtige plan te gaan. Vanuit haar aanstekelijke passie voor Jezus en de daaruit voortvloeiende liefde voor mensen functioneert zij al jaren in binnen-en buitenland. Een vrouw die heel veel te delen heeft. Lighthouse is een bediening die in 2005 werd opgericht door Tineke Bouwman nadat zij een tijd God intens had gezocht voor Zijn plannen doelen voor de jonge generatie in de regio Zeeland.

Wij nodigen een ieder van harte uit voor deze bijzondere conferentie! Wij zien uit naar een verfrissende tijd met aanbidding en woorden van God die ons vernieuwen en uitdagen. Door de conferentie heen zal er tijd zijn om persoonlijke profetische woorden te ontvangen. Het is ook heerlijk om elkaar te ontmoeten in verbondenheid en vriendschap.

‘De God van de hemel, Hij zal ons doen slagen en wij, Zijn dienaren, zullen opstaan en gaan bouwen.’ (Nehemia 2:20 HSV).

Meld je aan!!


Uitgelicht

Zet uw event op de c-agenda!

Organiseert u een concert, expositie, symposium, conferentie, jeugddienst, markt, training of een ander event? Zet het op c-agenda! Uw event wordt prominent getoond op CIP.nl (150.000 unieke bezoekers per maand).

  • Aanmelden evenement

    Volledige agenda

    Alle events ontvang je dagelijks via social media of maandelijks via onze nieuwsbrief