Charis conferentie
12/12

Charis conferentie

Nikkelstraat, 3a, 1411 AB Naarden
Routebeschrijving

Wendell Parr, reizend ambassadeur van Andrew Wommack Ministries Internationaal en gewaardeerd docent.

Wendel Parr kan spreken vanuit zijn ervaring van 30 jaar in de bediening. Hij is zelf een levend voorbeeld van wat hij onderwijst over de fundamentele waarheden van het christelijk geloof. Als voormalig pastor en leraar legt Wendell het Woord uit om de mensen een oriëntatiepunt te geven in hun levenswandel met Christus.

Op Charis Bible College onderwijst Wendell series als: De Heilige Geest, Overzicht van het Oude Testament en Overzicht van het Nieuwe Testament met als doel dat de studenten het leven ingaan met een beter begrip van het Woord en de interpretatie ervan.

Het ochtendprogramma is van 09:15-13:00 uur. Het avondprogramma is van 18:15 - 22:00 uur. Tussen de middag zijn er diverse seminars te volgen

De conferentie is ook te volgen via livestream op deze website www. charisbiblecollege.nl. en via onze facebookpagina Charis Bible College Nederland.

Meer info en registratie


Uitgelicht

Zet uw event op de c-agenda!

Organiseert u een concert, expositie, symposium, conferentie, jeugddienst, markt, training of een ander event? Zet het op c-agenda! Uw event wordt prominent getoond op CIP.nl (150.000 unieke bezoekers per maand).

  • Aanmelden evenement

    Volledige agenda

    Alle events ontvang je dagelijks via social media of maandelijks via onze nieuwsbrief