Inspiratietour
16/11

Vernieuw je wereld

Keizersgracht 566, 1017EM Amsterdam
Routebeschrijving

Kom naar een van onze inspiratie-avonden!
In het najaar van 2017 organiseren Groenekerkenactie en Micha Nederland drie inspirerende avonden rondom het thema ‘Vernieuw je wereld.’

De avonden zijn bedoeld voor een ieder die aan de slag wil om zijn of haar kerk of eigen huishouden te verduurzamen en hier ook inspiratie voor vindt in zijn of haar geloof.
In de vorm van een TedX-Talk wordt verteld hoe je met eerlijk consumptiegedrag jouw wereld kan verbeteren. Ervaren kerken delen hun praktijkverhalen en er vindt zelfs duurzaam speeddaten plaats om met elkaar door te praten over de vraagstukken van de avond. Uiteraard ontbreekt de muziek niet. Het optreden wordt gegeven door Schrijvers voor Gerechtigheid in samenwerking met Amanda Lock.

Vernieuw je wereld! Deze avond ga je naar huis met tips voor een eerlijke en duurzame levensstijl die je zélf kan toepassen én met jouw hele gemeente.

Boek tickets


Uitgelicht

Zet uw event op de c-agenda!

Organiseert u een concert, expositie, symposium, conferentie, jeugddienst, markt, training of een ander event? Zet het op c-agenda! Uw event wordt prominent getoond op CIP.nl (150.000 unieke bezoekers per maand).

  • Aanmelden evenement

    Volledige agenda

    Alle events ontvang je dagelijks via social media of maandelijks via onze nieuwsbrief