Event
18/11

Landelijke Dag van Aanbidding

Wiltonstraat 56, 3906 DD Veenendaal
Routebeschrijving

Op 18 november 2017 organiseert Mozaiek Worship (onderdeel van Mozaiek0318) de Landelijke dag van Aanbidding in De Basiliek te Veenendaal. Met o.a.

- Martin Smith (schrijver van o.a. ‘God’s Great Dancefloor’ en ‘ Waiting Here For You’ en ‘ I Could Sing of Your Love Forever’)
- Kees Kraayenoord (voorganger Mozaiek0318 en aanbiddingsleider)
- Peter Dijkstra (Sela)
- Amanda Lock (New Wine)
- Rob & Joke Buis, Ido Buwalda, Jan Pronk

Deze tweede editie van de Landelijke dag van Aanbidding is bedoeld voor aanbidders, aanbiddingsleiders, zangers, muzikanten, technici, maar ook voorgangers en dominees. Er is veel ruimte voor ontmoeting en toerusting. Naast een inspirerende ochtend met Martin Smith zullen we deze dag ook praktische seminars en workshops verzorgen door diverse ervaren aanbiddingsleiders en muzikanten.

Kortom: een dag om te investeren in je bediening en ontmoeting met andere aanbiddingsleiders. De seminars en workshops worden o.a. verzorgd door Joke Buis (stemgebruik), Rob Buis (band coaching en arrangeren) en Jan Pronk (techniek). Daarnaast is er een speciaal programma voor voorgangers dus… neem je dominee mee!

's Avonds is er een aanbiddingsconcert waarin we God willen groot maken en Zijn liefde voor ons willen vieren. Dat doen we samen met Martin Smith en Kees Kraayenoord.

Meld je aan!


Uitgelicht

Zet uw event op de c-agenda!

Organiseert u een concert, expositie, symposium, conferentie, jeugddienst, markt, training of een ander event? Zet het op c-agenda! Uw event wordt prominent getoond op CIP.nl (150.000 unieke bezoekers per maand).

  • Aanmelden evenement

    Volledige agenda

    Alle events ontvang je dagelijks via social media of maandelijks via onze nieuwsbrief