Toerustingsprogramma
19/01

Valkuilen voor leiders - Wim Grandia

Copernicusstraat 18, 3817VJ Amersfoort
Routebeschrijving

Vrijdag 19 januari is de tweede bijeenkomst van het Toerustingsprogramma Leiderschap van het Evangelisch College. Wim Grandia spreekt deze dag over valkuilen voor leiders.

Dit toerustingsprogramma is bedoeld voor een ieder die (al dan niet beroepsmatig) een leidinggevende rol vervult in de kerk. Te denken valt aan predikanten, voorgangers, kerkenraadsleden, oudsten en kerkelijk werkers.

Het programma bestaat uit jaarlijks vier bijeenkomsten waarin onderwerpen behandeld worden die toegespitst zijn op de praktijk van het leidinggeven in kerkelijke context. Elke bijeenkomst wordt verzorgd door een spreker/trainer met een ruime ervaring in leiderschapsontwikkeling binnen de kerk. Na afloop van elke training vindt er in kleine groepen een nabespreking plaats, waarin gereflecteerd wordt op de eigen praktijksituatie.

Meer informatie en aanmelden


Uitgelicht

Zet uw event op de c-agenda!

Organiseert u een concert, expositie, symposium, conferentie, jeugddienst, markt, training of een ander event? Zet het op c-agenda! Uw event wordt prominent getoond op CIP.nl (150.000 unieke bezoekers per maand).

  • Aanmelden evenement

    Volledige agenda

    Alle events ontvang je dagelijks via social media of maandelijks via onze nieuwsbrief