Bijbelstudie
21/09

Handelingen 29

"De Ontmoeting" Nieuwe Tijningen 3, 5301 DA Zaltbommel
Routebeschrijving

God gaat verrassend met Zijn Woord en Geest grenzen over en wil jou meenemen

In het boek Handelingen zijn we getuige van een geweldige beweging: het Evangelie dat door de kracht van de Geest door de wereld gaat, en mensen inneemt voor Jezus. De Geest die daarbij gebruik maakt van gewone mensen, en hen vult met buitengewone kracht en vrijmoedigheid. Een kerk met een missie, een kerk die getuigt van Jezus…
Soms verlang je er wel eens naar terug, naar die tijd van Handelingen. Maar dan denk je: dat kunnen we niet verlangen. Want dat was daar en toen. En de geschiedenis herhaalt zich niet. Of wel?
Zou God opnieuw zo willen werken?
Kan het Evangelie opnieuw zo krachtig wortel schieten en vrucht dragen in onze verzadigde Nederlandse bodem?
Kunnen we gemeente zijn zoals in Handelingen? Zo niet, op grond waarvan denken we dat? Zo ja, hoe dan?
Laten we met elkaar op ontdekkingsreis gaan door het boek Handelingen, op zoek naar principes en lessen voor onze tijd, en onze ramen open zetten voor de frisse wind van Gods Geest. En ja, dat klinkt allemaal heel breed en groots, maar tegelijkertijd deinzen we er niet voor terug om het ook persoonlijk te maken.
Bezoek de Bijbelstudies over Handelingen en laat je verrassen door God die met Zijn Woord en Geest grenzen over gaat en jou daarin mee wil nemen.

Meer info


Uitgelicht

Zet uw event op de c-agenda!

Organiseert u een concert, expositie, symposium, conferentie, jeugddienst, markt, training of een ander event? Zet het op c-agenda! Uw event wordt prominent getoond op CIP.nl (150.000 unieke bezoekers per maand).

  • Aanmelden evenement

    Volledige agenda

    Alle events ontvang je dagelijks via social media of maandelijks via onze nieuwsbrief