ZeeZangDienst
23/09

ZeeZangDienst door Sion Mannenzanggroep met Eneas

Boulevard 109, 2225 GR Katwijk aan Zee
Routebeschrijving

Zeezangdienst van Mannenzanggroep Sion.
Op D.V zaterdag 23 september is er weer de inmiddels traditionele ZeeZangDienst, georganiseerd door de Mannenzanggroep Sion uit Katwijk.
Dat is zingen vanuit het hart tot de Eer van God.
Kom zaterdag 23 september naar de Oude Kerk aan de Boulevard in Katwijk aan Zee. Daar zingt, met als thema: “Nader tot U” de Mannenzanggroep Sion uit Katwijk onder leiding van Aldert Jan van Duijn. Aan het orgel Dirk van Duijvenbode. De verbindende teksten worden gesproken door Ds. P.den Ouden. Verder verlenen, naast de Mannenzanggroep Sion, het Urker Mannenkoor ‘Eneas’ onder leiding van Hendrik van Veen, hun medewerking. Uiteraard is er ook samenzang. U kunt dus lekker meezingen ! De avond begint om 19.30 uur en de kerk is open vanaf 19.00 uur. Uiteraard is de toegang vrij. Aan de uitgang zal een collecte gehouden worden die geheel bestemd is voor het campagneteam Huntington. Op deze avond zijn ook de CD’s van Mannenzanggroep Sion te koop. De liederen van de van deze avond komen uit het hart en raken het hart !

Samen zingen tot Gods eer !


Uitgelicht

Zet uw event op de c-agenda!

Organiseert u een concert, expositie, symposium, conferentie, jeugddienst, markt, training of een ander event? Zet het op c-agenda! Uw event wordt prominent getoond op CIP.nl (150.000 unieke bezoekers per maand).

  • Aanmelden evenement

    Volledige agenda

    Alle events ontvang je dagelijks via social media of maandelijks via onze nieuwsbrief