Jongerenavond
14/10

Evelina’s leven: slapen, shotten en tippelen

Talmastraat 9, 3371VG Hardinxveld-Giesendam
Routebeschrijving

„Het leven is saai, boring! Vreselijk saai. Elke nacht de straat op, de Stille Veerkade, na één klant direct naar de dealer en alvast mijn eerste shot.
Daarna nog vijf of zes klanten, dan weer langs de dealer en dan naar huis.
Shotten, slapen en de volgende nacht weer werken. Zo ziet het leven van de 23-jarige Evelina er uit in de jaren tachtig.
Het levensverhaal van Evelina Jorritsma is heftig. Ze begon met het gebruiken van drugs op de middelbare school, daar vond ze het interessant om aandacht te krijgen. "Toen ik voor het eerst een joint in mijn hand kreeg, dacht ik: dit is stoer!"

Bij Tot Heil de Volks deed Evelina een (zesde)poging om af te kicken van de drugs. "De woorden van God die daar waren, gingen uiteindelijk in me werken.
De fantastische begeleiders hebben veel voor me gebeden. Drugs geeft je heel even een kick maar meteen daarna voelt het leven leeg, zinloos en grijs."

Het verhaal over haar drugsverslaving, die tien jaar duurde, en de bevrijding daarvan beschrijft Evelina in ”Geen Grijs”.

Kom Ook luisteren naar het indrukwekkende levensverhaal van Evelina Jorritsma. Aanvang 19.45 uur, inloop 19.15 uur.

Reportage in Reformatorisch Dagblad: https://www.rd.nl/boeken/evelina-s-leven-bestond-uit-slapen-shotten-en-tippelen-1.1364879

www.komookgroep.nl


Uitgelicht

Zet uw event op de c-agenda!

Organiseert u een concert, expositie, symposium, conferentie, jeugddienst, markt, training of een ander event? Zet het op c-agenda! Uw event wordt prominent getoond op CIP.nl (150.000 unieke bezoekers per maand).

  • Aanmelden evenement

    Volledige agenda

    Alle events ontvang je dagelijks via social media of maandelijks via onze nieuwsbrief